Over GIEZENAV

Video op het internet wordt steeds belangrijker en GIEZEN! Audio en Video Producties begrijpt dat. Door jarenlange ervaring weet ik precies waar een goede video aan moet voldoen. Ik werk altijd met professionele apparatuur en omdat elke videoproductie uniek is, wordt deze op maat gemaakt. Wat maakt mijn video’s uniek? Waarom val je met mijn video’s op? Er wordt altijd gewerkt aan een uniek verhaal in videovorm, in plaats van ‘gewoon een video’.

GIEZEN! Audio en Video Producties, ook bekend als GIEZENAV, is een videoproductiebedrijf uit Den Bosch dat zich heeft gespecialiseerd in webvideo en video voor social media. Waar kwaliteit en service naar de klant erg belangrijk is. Elke videoproductie is uniek en wordt op maat gemaakt voor de klant. Er wordt altijd gewerkt aan een uniek verhaal in videovorm, in plaats van ‘gewoon een video’.

GIEZEN! Audio en Video Producties is in 2009 opgericht door Paul Giezen, met als ‘snelle en korte naam’ GIEZENAV.
GIEZENAV
is gevestigd in Den Bosch en werkzaam in heel Nederland. En soms zelfs buiten Nederland.

GIEZEN! Audio en Video Producties mocht eerder al werken met onder andere: Porsche Nederland, Universiteit Nijmegen, Subway, UEFA, Nijmegen Devils, N1, Dance4Life, Stichting DE 4DAAGSE, 3FM, RTL, Omroep Gelderland, Omroep Brabant, GeenStijl, Omroep Venlo, WebFm en WebTv, Nationaal elftal Tuvalu.