Freelance Editor

U bent op zoek naar een freelance editor?

Wat kan een freelance editor voor mij betekenen?

Een bekend zegde is ‘tijdens de montage kan de editor een video maken of breken’. En dat is waar! Tijdens de videomontage, die gebeurt door een editor, worden er veel keuzes gemaakt over het beschikbare beeld en over hoe het eindproduct er uit komt te zien. Een goede editor kan van slecht beeld een goede montage maken, maar omgekeerd kan een slechte editor van mooi beeldmateriaal een slechte montage maken. Daarom is een goede editor erg belangrijk.

Toch kan het zijn dat u zelf geen tijd heeft voor de montage. Of niet over de juiste apparatuur beschikt. Dan biedt de freelance editor van GIEZEN! Audio en Video Producties voor u de oplossing.

Monteren is toch simpel?

Monteren lijkt simpel en is simpel als je precies weet waar je mee bezig bent, toch komt er meer bij kijken dan een paar plaatsje achter elkaar zetten. Een goede editor zal kijken welk verhaal er opgebouwd moet worden en in welke volgorde. Hij weet hoe een spreker of product het beste tot zijn recht komt in de montage. Een editor maakt continu keuzes tussen wat is belangrijke en wat niet. Zijn deze overgangen mooi? Is het geluid goed? Kloppen de beelden met wat er gezegd wordt? Een tijdrovende en ingewikkelde klus om al die juiste keuzes te maken, maar voor een ervaren editor is dat bijna een tweede natuur.Montage GIEZENAV

Een freelance editor kan u puur inhuren om beeldmateriaal te monteren tot een goed eindproduct. Bijvoorbeeld voor een nieuws item. Daarnaast kan een freelance editor ook ingezet worden om uw eigen editor te vervangen of te ondersteunen.

Voordelen van freelance editor:
Lage kosten (u huurt alleen de editor, het beeldmateriaal kunt u zelf draaien of daar iemand anders voor inhuren)
Snel inzetbaar
– Ter vervanging van uw eigen editor of als aanvulling van uw team.
– Van ‘slecht’ beeld een mooi eindproduct maken.