FAQ – Meest gestelde vragen

Hier onder vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden.

 • Wat kost een video?
  – Elke video wordt op maat gemaakt, daarom is het van te voren lastig om te zeggen wat uw video kost. U moet rekening houden met verschillende factoren. Hoe lang moet er gefilmd worden en wat zijn uw wensen precies? Een televisiecommercial is al mogelijk vanaf €450, en een bedrijfsvideo vanaf €950.- ex BTW.
 • Hoe lang bent u bezig met de opname?
  – Een elevator pitch zal minder tijd in beslag nemen dan een bedrijfsvideo. Houd voor een elevator pitch ongeveer rekening met één dagdeel. En een bedrijfsvideo op één lokatie zal minder tijd in beslag nemen dan een bedrijfsvideo op meerdere lokaties verdeeld over meerdere dagen.
 • Kan ik de video ook op Youtube zetten?
  – U kunt uw video naderhand op alle social media platforms plaatsen waar u dat wil, dus ook op YouTube. GIEZENAV kan u hier mee helpen.
 • Ik woon in Amsterdam, maar wil graag dat GIEZENAV de video maakt, kan dat?
  – Ja, dat kan. GIEZENAV werkt door heel Nederland en soms zelfs buiten Nederland.
 • Ik heb helemaal geen verstand van video, moet ik dan alles zelf bedenken?
  – Nee hoor, u hoeft niet alles zelf te bedenken. GIEZENAV denkt graag met u mee. Tijdens een persoonlijk gesprek met u, zal GIEZENAV een aantal vragen stellen, zodat wij een beeld krijgen van uw wensen.

Heeft u een andere vraag en vindt u het antwoord niet op onze site? Neem dan contact met ons op om uw vraag aan ons te stellen. GIEZENAV denkt graag met u mee!